/

DRET NOVES TECNOLOGIES

Dret noves tecnologies

El nostre despatx ofereix serveis d’assessorament legal en l’àmbit de la seguretat jurídica aplicada a les tecnologies de la informació.

La evidència de que el món virtual cada vegada ocupa més espai a les nostres vides, tant en l’àmbit empresarial, com personal i econòmic, fa que sigui de vital importància conèixer les seves regles legals de funcionament.

Protecció de dades

Us assessorem en tot allò que necessiteu en relació amb el compliment normatiu sobre protecció de dades personals i drets digitals. Fem anàlisi dels riscos i estudi d’impacte mitjançant l’elaboració d’ informes previs a posar en marxa empreses o negocis, o una noves operacions que comportin l’ús de dades personals. Anàlisi del compliment de normatiu de privacitat i seguretat de les dadesq ue tracta l’empresa o d’aquelles que puguin cedir a tercers. Avaluació i revisió del tractament de dades i mesures de seguretat implementades en el seu negoci. Us assessorem en l’adopció de les mesures corresponents per tal de donar compliment a la normativa.

Servei d'internet i aplicacions (APP)

Assessorament legal per plataformes online (pàgines web i apps). Anàlisi dels continguts legals de llocs web i apps per tal de prevenir infraccions. Adaptació a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Protecció de Dades (redacció d’avisos legals, condicions d’ús i servei, política de “cookies”,etc.). Assessorament en protecció d’informació relativa a la pàgina web i app. Redacció de contractes comercials relacionats amb internet i serveis informàtics. Tràmits d’enregistrament de noms de domini a internet. Accions de recuperació i defensa de noms de domini a internet.

Propietat intel·lectual de tecnologies

Accions de protecció i defensa de drets d’autor. Assessorament i confecció de contractes de cessió de drets a tercers, merchandising, contractes de confidencialitat i “know how”. Dipòsits notarials i escrow. Tramitació del registrament de programes informàtics, pàgines web i bases de dades en el Registre de la Propietat intel·lectual.

Comerç electrònic

Assessorament legal per tal d’implementar un sistema de venda online complint amb els requisits normatius de la contractació a distància. T’ajudem a establir un sistema publicitari i de promoció adaptat a la normativa. Assessorament i redacció de contractació per al desenvolupament del teu negoci online. Assessorament legal en matèria de correu electrònic, signatura electrònica i certificat digital. Assessorament per prevenir la seguretat del pagament electrònic. Accions i defensa d’interessos en matèria de comerç electrònic.

Equip

Descobreix la persona responsable de l’equip de Dret noves tecnologies

Isabel Comella Gil

Sòcia – Advocada – Mediadora

Llicenciada en Dret per la UB. 25 anys d’experiència com a advocada de les àrees mercantil, civil i penal.
Mediadora Cívil, Mercantil i Familiar.

Articles de Dret noves tecnologies

Descobreix els articles de la Dret noves tecnologies de la Consultoria Sensus Manresa

Desplaça cap amunt