/

INTERIM DIRECCIÓ DE RRHH

Interim Direcció de RRHH

Contractació d’un directiu amb experiència en recursos humans a temps parcial o durant un temps determinat.

Els Directius de Recursos Humans són imprescindibles per a concebre les estratègies de creixement, així com per implantar-les i desenvolupar-les.

Interim Management

Professionals de direcció i gestió per Interim Management
Posem a la teva disposició professionals de Recursos Humans amb una dilatada experiència que durant un període de temps determinat assumeixen el paper de Responsable de Recursos Humans o afronten un projecte concret en l’àrea de recursos humans

Ens adaptem a les necessitats de la teva organització amb la màxima flexibilitat i eficiència, incorporant a el professional que millor s’adapti a la teva empresa, a el projecte en concret, durant el temps necessari.

Avantatges de l’Interim Management:

  • No suposa una incorporació en plantilla sinó la contractació d’un servei.
  • No implica incórrer en despeses laborals.
  • És un procediment ràpid pel que fa a la selecció i incorporació de l’Directiu o especialista.
  • Permet una desvinculació immediata de l’executiu o especialista sense costos associats, en cas de no voler seguir disposant dels seus serveis.
  • Proporciona un marge ampli per donar solucions i obtenir resultats a curt termini. Garanteix flexibilitat per adaptar-se a les circumstàncies específiques de l’empresa, així com al seu horari, cultura i forma de treballar.
  • Evita la necessitat d’elevar les despeses a llarg termini.
  • En molts casos, permet accedir a un tipus de professional a què, pel seu nivell i cost associat, l’empresa no podria accedir mitjançant una contractació laboral tradicional.

A Sensus t’ajudem i assessorem en la recerca de perfils de Interim Management més adequat a les teves necessitats i requeriments. Trobem als professionals capaços d’assumir el lideratge i la direcció durant el procés de canvi que necessiti la teva organització en el temps que aquest procés de transformació necessiti.

Equip

Descobreix la persona responsable de l’equip de Interim Direcció de RRHH

Maria Àngels Sampedro Lopez

Sòcia – Laboralista

Llicenciada en Dret per la UPF. 15 anys d’experiència com a advocada de les àrees jurídic Laboral i de Seguretat Social.

Actes de Interim Direcció de RRHH

Descobreix els actes de Interim Direcció de RRHH que organitza la Consultoria Sensus Manresa

Desplaça cap amunt